IMG_0257.JPG

Nieuwbouw


De voordelen van nieuwbouw

Nieuwbouw heeft vele voordelen. Door zelf een nieuw gebouw neer te zetten, is het mogelijk om deze geheel naar eigen stijl en smaak te ontwerpen.

Met moderne bouwtechnieken en duurzaam materiaalgebruik is het nieuwe pand zeer onderhoudsvriendelijk en voldoet deze aan de huidige en toekomstige milieueisen. Wij gebruiken graag onze kennis en ervaring om jou te ondersteunen tijdens het gehele proces. Zo geven we je advies, houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en nemen we je het werk uit handen.

Hieronder zie je een overzicht van onze diverse werkzaamheden:

img_8180.JPG

Woning

Bij Bakker Construction bouwen we geen standaardwoningen, want iedereen leeft en woont anders. Daarom gaan wij graag met je aan tafel zitten om een plan te maken voor jouw ideale woning. Samen kijken we naar de belangrijkste elementen in het ontwerp.

Is de woning voor eigen gebruik of gaat het om een recreatiewoning? We kijken naar de locatie, omvang, duurzaamheid, bouwstijl, indeling en nog veel meer. Zo komen we uiteindelijk tot een plan wat naadloos aansluit bij jouw wensen, behoeften en budget.

Neem Contact Op >
3fe15a09-8c3f-4030-9452-b0dad2f26724.jpg

Bedrijfspand

Op zoek naar een partner voor de nieuwbouw van je bedrijfspand? Bakker Construction denkt graag met je mee. Van ontwerp en bouwvergunning tot realisatie, wij staan voor je klaar.

We ondersteunen je bij het ontwikkelen van een verzorgd bedrijfspand, met een uitstraling die past bij jouw bedrijf. Zo creëren we de ideale werkplek voor je personeel en we ontwerpen we een ruimte die indruk maakt op je klanten/ opdrachtgevers. Door nieuw te bouwen, is het gebouw volledig af te stemmen op de behoeften van jouw bedrijf.

Neem Contact Op >
Bijgebouw, overkapping & berging te Ruinen

Bijgebouw

Een bijgebouw kan ingezet worden voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om een tuinhuis, schuur, kantoor, praktijkruimte, gastenverblijf, atelier of een andere bestemming. Wij ontwikkelen en bouwen deze ruimtes volledig op maat.

In veel gevallen mag je een bijgebouw vergunningsvrij plaatsen. Er zijn dan wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Neem Contact Op >
nieuwbouw-1614582052.jpg

2019, Nieuwbouw, recreatie woning, Nijstad, Hoogeveen

Voor onze opdrachtgever hebben wij in 2019/2020 deze recreatiewoning gebouwd. Van ontwerp tot en met realistatie.

Lees Meer >
bijgebouw.jpg

2020, Nieuwbouw, overkapping met berging, Ruinen

Lees Meer >
Belijke alle Nieuwbouw projecten >

De kracht van Bakker Construction (restauratie)

Een restauratie voer je uit met aandacht voor detail en met respect voor de bestaande constructie. Onze manier van werken stelt ons in staat om deze werkzaamheden met de allergrootste zorg uit te voeren. Of het nu om de buitenkant of de binnenkant van het pand gaat.

Bakker Construction voert regelmatig werkzaamheden uit aan klassieke constructies met behoud van de historische stijl. Neem contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

img_8370.JPG

Kwaliteit en vakmanschap

sjoerd.jpg

Persoonlijk Contact

img_8383.JPG

Alles goed geregeld

Neem Contact Op

06 5088 7330 info@bakker-construction.nl

Copyright 2024 Bakker Construction

Design door Beter Design, Realisatie door vandalen.dev