renovatie.jpg

Verbouw


Verbouw

Vernieuwen, verduurzamen of ruimtes herindelen. Een verbouwing van je woning of bedrijfspand kan een enorm verschil maken. Maar verbouwen doe je niet zomaar, er komt behoorlijk wat bij kijken. Jouw project wil je het liefst aanpakken met behulp van vakmensen.

Van eenvoudige verbouwing tot grootschalige renovatie, wij van Bakker Construction staan voor je klaar. Hieronder zie je een greep uit onze verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie over deze of andere werkzaamheden.

renovatie-1614582053.jpg

Sloopwerkzaamheden

Een verbouwing begint vaak met het slopen of strippen van de bestaande situatie. Elke ruimte is anders en het is altijd spannend wat er tevoorschijn komt.

Gelukkig werken wij met deskundige vakmensen die op alles voorbereid zijn. Met ruimtelijk inzicht en technische kennis zijn we in staat om allerlei strip- en sloopwerkzaamheden uit te voeren. We gaan zorgvuldig te werk en treffen de benodigde voorbereidingen om overlast tot een minimum te beperken. Uiteraard wordt al het puin, vuil en afval keurig opgeruimd en afgevoerd.

Maak een afspraak en we komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken, jouw wensen te bespreken en een offerte uit te brengen.

Neem Contact Op >
isolatie.jpg

Constructieve werkzaamheden

Bij constructieve werkzaamheden gaat het om werkzaamheden die verricht worden aan de constructie van het gebouw. Hierbij kun je denken aan het doorbreken van een dragende muur. Ook steun- en draagbalken en daken vallen onder het ‘skelet’ van het gebouw. Met werkzaamheden aan essentiële onderdelen van de constructie, wil je geen onnodige risico’s nemen. Daarom is het handig om hiervoor experts in te schakelen. Bij Bakker Construction voeren we regelmatig constructieve werkzaamheden uit.

Maak een afspraak en we komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken, jouw wensen te bespreken en een offerte uit te brengen.

Neem Contact Op >
isolatie.jpg

Isoleren

Door je woning of bedrijfspand te isoleren, kun je flink besparen op je stookkosten. Zo verdient de investering in isolatie zichzelf terug en verhoog je het wooncomfort. Voordat we aan de slag gaan, is het van belang om te kijken naar de huidige stand van zaken. Welke delen van het pand zijn wel/ niet geïsoleerd en waar valt de meeste winst te behalen.

sjoerd.jpg

Vervanging Kozijnen

Is het tijd om de kozijnen te vervangen? Wij leveren traditionele en moderne oplossingen op maat. Met kunststof of aluminium kozijnen, hoef je bijvoorbeeld niet meer te schilderen en ziet je woning er jarenlang verzorgd uit. Onderhoudsvriendelijk noemen we dat. Deze duurzame materialen gaan tot wel zestig jaar mee en kunnen volledig gerecycled worden. Wij regelen alles van A tot Z. We demonteren jouw oude kozijnen en voeren deze af. De nieuwe kozijnen worden op maat uitgemeten en geplaatst.

nieuwbouw.JPG

Dakrenovatie

De conditie van je dak heeft rechtstreeks
effect op de rest van de woning. Achterstallig onderhoud kan aardig wat problemen opleveren. Denk aan kou, tocht of lekkage. Door je dak te laten repareren of renoveren voorkom je schade aan de constructie eronder. Wanneer het nodig is, plaatsen we een geheel nieuwe dakbedekking op jouw pand.

Naast renovatie, kunnen we ook jouw dak voor je verduurzamen of opnieuw vormgeven. Bij verduurzamen kun je denken aan het isoleren van je dak of het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast kunnen we een dakkapel voor je plaatsen, zodat er binnen veel meer licht en ruimte ontstaat.

nieuwbouw.JPG

Afwerking / Stucwerk / Schilderwerk

Bij Bakker Construction pakken we ieder project grondig aan. Daarbij gaan we altijd voor een volledig verzorgd eindresultaat. We zorgen ervoor dat jouw verbouwing soepel verloopt en de ruimte keurig wordt afgewerkt. Van stucwerk tot schilderwerk, wij hebben voor elke klus een ervaren specialist voor je klaarstaan.

2017,-Aanbouw-bungalow,-Witteveen,-Ruinen-01.jpg

2017 Aanbouw Serre/Tuinkamer, Ruinen

Aanbouw Serre/Tuinkamer, Ruinen

Lees Meer >
IMG_0759-1618649147.jpg

2017, Renovatie, Woning te Ruinen

Lees Meer >
IMG_5592-1618650647.jpg

2018, Constructieve doorbaak, verwijderen dragende wanden, na isolatie vloer, Wijster

Lees Meer >
Belijke alle Verbouw projecten >

De kracht van Bakker Construction (restauratie)

Een restauratie voer je uit met aandacht voor detail en met respect voor de bestaande constructie. Onze manier van werken stelt ons in staat om deze werkzaamheden met de allergrootste zorg uit te voeren. Of het nu om de buitenkant of de binnenkant van het pand gaat.

Bakker Construction voert regelmatig werkzaamheden uit aan klassieke constructies met behoud van de historische stijl. Neem contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

nieuwbouw.JPG

Kwaliteit en vakmanschap

sjoerd.jpg

Persoonlijk Contact

nieuwbouw.JPG

Alles goed geregeld

Neem Contact Op

06 5088 7330 info@bakker-construction.nl

Copyright 2024 Bakker Construction

Design door Beter Design, Realisatie door vandalen.dev