img_8361.JPG

Werkwijze


Werkwijze

Als all-round aannemer zijn wij van alle markten thuis. Van nieuwbouw tot verbouw, van renovatie tot restauratie, jouw project krijgt de aandacht die het verdient. Hieronder lees je meer over hoe wij te werk gaan.

Bakker Construction is een eenmanszaak en werkt samen met een vast netwerk van ZZP’ers. Iedereen in het team is gespecialiseerd in hun eigen vakgebied, daardoor is er voor elke taak altijd een ervaren expert beschikbaar. Op deze manier houden we de onnodige kosten laag en de flexibiliteit hoog. Zo staan we niet alleen sterk op het gebied van vakmanschap, maar ook op het gebied van efficiëntie.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een offerte op maat.

Neem Contact Op

06 5088 7330 info@bakker-construction.nl

1. Kennismaking

Ons contact begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jij vertelt waar je naar op zoek bent en wij kijken hoe we jou daarbij kunnen helpen.
We bespreken jouw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden. Een bezichtiging van de locatie geeft vaak al veel inzicht in de situatie. Op basis van jouw doel en je budget maken we een plan van aanpak.

2. Ontwerp

In de ontwerpfase gaan we het ontwerp uitwerken
voor jouw bouw- of verbouwproject. We beginnen bij
de ideeën die er al zijn. Met onze kennis en ervaring kunnen wij je uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en opties.

We denken graag met je mee en helpen met
het verzinnen van creatieve oplossingen. We werken alles uit in gedetailleerde bouwtekeningen, constructieberekeningen en een overzichtelijke prijsopgave. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

3. Vergunning

De meeste bouwwerkzaamheden zullen vragen om een vergunning van de gemeente. Ook hiermee helpen we je graag. We zorgen ervoor dat de juiste documenten klaar staan en leveren deze tijdig aan bij de gemeente.

4. Voorbereiding

In deze fase gaan we de bouwplaats inrichten en starten met de bouwvoorbereiding. Wanneer het ontwerp en de vergunning in orde zijn, wordt er een tijdsplanning gemaakt. De juiste materialen worden ingekocht en de bouwplaats wordt ingericht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van bouwstroom en watervoorziening en het plaatsen van bouwhekken.

5. Bouwen

De werkplek is ingericht en de materialen staan klaar, tijd om te (ver)bouwen. Tijdens de bouw zorgen we voor een veilige en efficiënte manier van werken.

Gedurende het hele traject heb jij één vast aanspreekpunt: dat is fijn voor jou en overzichtelijk voor ons. We houden de tijdsplanning goed in de gaten en waken over het budget, daarbij houden we jou op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan.

6. Oplevering

De laatste details zijn ondertussen afgewerkt en het is tijd voor de oplevering. Nadat het afronden van alle werkzaamheden, lopen we samen met jou alle onderdelen door. We ruimen de bouwplaats keurig op en voeren alle losse materialen af.

7. Nazorg

Maak je zich geen zorgen: ook na oplevering van het project sta je er niet alleen voor. Wij zijn zeker van de kwaliteit die we leveren en geven je betrouwbare garanties mee. Mocht je onverhoopt toch nog tegen iets aanlopen, komen we gewoon langs om het op te lossen. Dat is de kracht van Bakker Construction.

Neem Contact Op

06 5088 7330 info@bakker-construction.nl

Copyright 2024 Bakker Construction

Design door Beter Design, Realisatie door vandalen.dev